Székhelyszolgáltatás

Mi az a székhelyszolgáltatás?

Székhelyszolgáltatás keretén belül székhelyet biztosítunk az általunk alapított cégek részére. A társaság székhelye valamennyi helyszín esetében a bejegyzés feltétele. Szolgáltatásunk magában foglalja a székhellyel összefüggő valamennyi kötelezettség teljesítését. Számos országban ez a tevékenység engedélyhez között, emiatt irodáink ezeken a helyszíneken rendelkeznek a megfelelő jogosítványokkal.

Miért érdemes a székhelyszolgáltatást igénybe venni?

Iparűzési adó mentesség

A cégünk által kínált magyarországi székhelyszolgáltatás hazai helyszíne a pest-vármegyei Csomád. Csomád az elsők között volt, akik éltek azzal a lehetőséggel, hogy az iparűzési adót a szokásos 2%-ról 0%-ra csökkentsék. Csomád Budapesttől mindösszesen 20 percre fekszik autóval, így az elérés is nagyon kényelmes budapesti lakosok számára.

Irodai feladatok kiszervezése

A cégalapítási helyszínek esetében általában nem szükséges, hogy a vállalkozás székhelyén folytassa a tevékenységét, azonban a tényleges gazdasági jelenlét érdekében számos helyszín esetében lehetőség van az irodai szolgáltatásaink igénybe vételére. Az irodai szolgáltatás keretében saját tárgyi eszközei és munkavállalói lesznek a társaságnak. Cége iratait és elektronikus adatait ugyanitt tárolhatja, saját telefonszám és faxszám segíti cégének mindenkori elérhetőségét, ezen kívül adminisztrációs és titkári feladatok ellátásával segítjük munkáját. A saját telefonszámra és faxszámra érkező üzenetek elektronikusan kerülnek továbbításra.

Ugyancsak megoldható a postai küldemények átvétele, szkennelése és elektronikus továbbítása, valamint saját, jelszóval védett tárhely az elektronikus adatok tárolására, továbbá biztonságos irattár a társaság céges és üzleti iratainak tárolására.

Milyen esetekben hasznos a székhelyszolgáltatás igénybevétele?

A székhelyszolgáltatásunkat ajánljuk azoknak, akik:

  • Kezdő vállalkozásuknak nem szeretnének drága belvárosi irodát bérelni
  • Rendben szeretnék tudni a céges adminisztrációt, de nem szeretnének vele rengeteg időt és energiát elpazarolni
  • Akik optimalizálni akarják adófizetésüket az iparűzési adó legális elhagyásával
  • Felesleges bérleti kiadást iktathatnak ki azok, akik nem helyhez kötött tevékenységet végeznek

Gyakran ismételt kérdések székhelyszolgáltatásunkkkal kapcsolatban?

Mi a székhelyszolgáltatás ára?

Székhelyszolgáltatásunk ára az egyéni igények függvényében változik. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT a konkrét árajánlattal kapcsolatban.

Legális-e, hogy nem fizetek iparűzési adót?

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén ez természetesen teljesen legális, hiszen Csomádon önkormányzati döntés alapján nem szükséges iparűzési adót fizetni. Ugyanitt fontos hangsúlyozni, hogy nem lehet legálisan csökkenteni az iparűzési adó mértékét, ha a vállalkozás valójában egy másik önkormányzat területén fejti ki a tevékenységét. 

írjon nekünk: