Könyvviteli és könyvvizsgálati szolgáltatások

Amennyiben a bejegyzés helyszínén beszámoló készítési, bevallási, esetleg könyvvizsgálati előírások vannak, abban az esetben a közreműködésünkkel alapított cégekkel kapcsolatos könyvviteli teendőket helyszíni irodáink, illetve partnereink végzik.

A számviteli előírások betartásának alapvető feltétele, hogy a könyvviteli és könyvvizsgálati munkát gyakorlott szakemberek lássák el. A helyszíni irodáknak köszönhetően biztosított, hogy az adott ország számviteli és adózási szabályainak megfelelően, magas szakmai színvonalon teljesítse a cég ez irányú kötelezettségeit

A könyvviteli szolgáltatás körébe tartozik valamennyi könyvvezetési és beszámoló-készítési kötelezettséggel kapcsolatos feladat ellátása, nevezetesen a könyvvezetés megszervezésével, végzésével, irányításával, szabályzatok elkészítésével, a beszámoló összeállításával, elemzésével, a gazdasági döntéseket megalapozó következtetések levonásával, valamint a megbízható és valós belső és külső információk előállításával kapcsolatos feladatok elvégzése. A könyvvizsgálat keretében az adott ország könyvvizsgálati standardjainak megfelelően kerül sor a költségvetési kapcsolatok, vagyis az adófizetési kötelezettség ellenőrzésére. A könyvvizsgálat célja a beszámoló megbízható és valós képének megítélése, illetve a beszámoló részeinek és tételeinek a felülvizsgálata.

írjon nekünk: