Nemzetközi, külföldi bankszámlanyitás

Négy kontinens pénzintézeteiben kaphatnak segítséget ügyfeleink cégük nemzetközi, külföldi bankszámlanyitása során. Legyen szó akár befektetési szolgáltatóról, akár kereskedelmi bankról, vagy offshore bankszámlanyitásról, a pénzintézeti paletta teljes skáláját megismerhetik és használhatják. A kedvező feltételeket biztosító helyszínekre bejegyzett társaságok általában a világ bármely részén igénybe vehetnek pénzintézeti szolgáltatásokat, tehát nem kötelező a cég bejegyzése szerinti országban bankszámlát nyitni.

Bankszámlanyitás személyes jelenlét nélkül

A nemzetközi pénzintézetekkel, független vagyonkezelőkkel és offshore bankokkal fennálló partneri viszonyunknak köszönhetően a számlanyitáshoz ügyfeleinknek általában nem kell kiutazni, a dokumentumok aláírása és hitelesítése az irodáinkban is megtörténhet.

Külföldi bankszámlanyitás okai

A külföldi bankszámlanyitás számtalan okból felmerülhet. A közhiedelemmel ellentétben nem a pénzmosás vagy az illegálisan szerzett jövedelmek elrejtése a cél, ettől társaságunk teljes mértékben elhatárolódik. Elsősorban a külföldön végzett kereskedelmi tevékenység (munkavégzés), külföldi befektetések vagy a külföldi letelepedések miatt jelenhetnek meg nemzetközi pénzáramlások. Ilyenkor mindig az a célunk, hogy ügyfeleink adóoptimalizálása a lehető leghatékonyabb legyen.

Offshore bankszámlanyitás

Az offshore bankszámlanyitást megelőzi egy díjtalan szakmai konzultáció, melynek során felmérjük az üzleti elképzeléseket. Ezt követően a bankok által kínált szolgáltatásokat összevetjük az ügyfél igényeivel, hogy biztosan személyre szabott banki megoldást válasszon ki, amely biztosítja számukra azt a biztonságot, hogy vállalkozásukkal hosszú távra tervezzenek.

Az offshore bank kiválasztása és a partneri együttműködés kialakítása során számunkra elsődleges szempont, hogy a pénzintézet olyan országban legyen bejegyezve, amely politikai és gazdasági értelemben egyaránt megbízhatónak minősül. Ugyanitt fontos, hogy a nemzetközi pénzügyi rendszerbe megfelelő módon integrálódott banknál történjen a számlanyitás, hiszen ez a napi működés hatékonyságának elengedhetetlen feltétele.

A másik fontos tényező, hogy a banktitok kiemelkedő védelmet kapjon az adott országban. A világ számos országában szigorú előírásokat alkalmaznak a banki adatok megóvása érdekében és büntetőjogi következményeket von maga után ezen információknak a kiszivárogtatása. A pénzintézet által nyújtott szolgáltatások minősége szintén meghatározó tényező.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az ügyfelünk által választott partner biztosítson internetbanki szolgáltatásokat, amelyek minden tekintetben megfelelnek az üzleti élet igényeinek, továbbá változatos bankkártya kínálattal rendelkezzen, illetve olyan ügyfélszolgálatot üzemeltet, amely bármikor hatékony segítséget tud nyújtani.

írjon nekünk: