Nemzetközi, külföldi bankszámlanyitás

Négy kontinens pénzintézeteiben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek cégük nemzetközi, külföldi bankszámlanyitása során. Legyen szó akár befektetési szolgáltatóról, akár kereskedelmi bankról, vagy offshore bankszámlanyitásról, a pénzintézeti paletta teljes skáláját kínáljuk ügyfeleinknek. A kedvező feltételeket biztosító helyszínekre bejegyzett társaságok általában a világ bármely részén igénybe vehetnek pénzintézeti szolgáltatásokat, tehát nem kötelező a cég bejegyzése szerinti országban bankszámlát nyitni.

Bankszámlanyitás személyes jelenlét nélkül

A nemzetközi pénzintézetekkel, független vagyonkezelőkkel és offshore bankokkal fennálló partneri viszonyunknak köszönhetően a számlanyitáshoz ügyfeleinknek általában nem kell kiutazni, a dokumentumok aláírása és hitelesítése az irodáinkban is megtörténhet.

Külföldi bankszámlanyitás okai

A külföldi bankszámlanyitás számtalan okból felmerülhet. A közhiedelemmel ellentétben nem a pénzmosás vagy az illegálisan szerzett jövedelmek elrejtése a cél, ettől társaságunk teljes mértékben elhatárolódik. Elsősorban a külföldön végzett kereskedelmi tevékenység (munkavégzés), külföldi befektetések vagy a külföldi letelepedések miatt jelenhetnek meg nemzetközi pénzáramlások. Ilyenkor mindig az a célunk, hogy ügyfeleink adóoptimalizálása a lehető leghatékonyabb legyen.

Offshore bankszámlanyitás

Az offshore bankszámlanyitást megelőzi egy díjtalan szakmai konzultáció, melynek során felmérjük az üzleti elképzeléseket. Ezt követően a bankok által kínált szolgáltatásokat összevetjük ügyfeleink igényeivel és személyre szabott banki megoldást alakítunk ki, amely biztosítja ügyfeleinknek azt a biztonságot, hogy vállalkozásukkal hosszú távra tervezzenek.

Az offshore bank kiválasztása és a partneri együttműködés kialakítása során számunkra elsődleges szempont, hogy a pénzintézet olyan országban legyen bejegyezve, amely politikai és gazdasági értelemben egyaránt megbízhatónak minősül. Ugyanitt fontos, hogy a nemzetközi pénzügyi rendszerbe megfelelő módon integrálódott banknál történjen a számlanyitás, hiszen ez a napi működés hatékonyságának elengedhetetlen feltétele.

A másik fontos tényező, hogy a banktitok kiemelkedő védelmet kapjon az adott országban. A világ számos országában szigorú előírásokat alkalmaznak a banki adatok megóvása érdekében és büntetőjogi következményeket von maga után ezen információknak a kiszivárogtatása. A pénzintézet által nyújtott szolgáltatások minősége szintén meghatározó tényező.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a javasolt partner biztosítson internetbanki szolgáltatásokat, amelyek minden tekintetben megfelelnek az üzleti élet igényeinek, továbbá változatos bankkártya kínálattal rendelkezzen, illetve olyan ügyfélszolgálatot üzemeltet, amely bármikor hatékony segítséget tud nyújtani.