Marshall-szigetek cégalapítás

A Marshall-szigetek a Csendes-óceáni térség (Óceánia) északi részén helyezkedik el. A helyi szabályok szerint a Marshall-szigeteken olyan nemzetközi offshore cégek alapítására is van lehetőség, melyek mentesek a jövedelemadók alól.

Marshall-szigetek cégalapítás

A marshall-szigeteki cégalapítás előnyei

A Marshall-szigeteket fix adózású helyszínként is emlegetik, ugyanis a cégeknek évente kizárólag egy előre meghatározott, alacsony összegű adót kell fizetniük, amely független a társaság által elért nyereségtől. A fix adón kívül a vállalkozásnak nincs egyéb adófizetési kötelezettsége. A cégeknek nem kell a nyereségük után adót fizetniük, ezért a helyi hatóságok részére nem kell beszámolót, illetve adóbevallást sem benyújtani.

A marshall-szigeteki cégalapítás feltételei

A vállalkozás kötelező alaptőkéjére nincs előírás. Az offshore cégalapítás során elegendő egy igazgatóval és egy részvényessel rendelkeznie a társaságnak, akik lehetnek külföldi személyek is. Nincsenek megkötések arra vonatkozóan sem, hogy ezen személyeknek cégnek vagy természetes személynek kell lenniük. A vállalkozásnak rendelkeznie kell egy helyi címmel, amely a cég székhelye. A társaság a székhelyét bármikor áthelyezheti egy másik országba.

írjon nekünk: