Joe Biden fia feledékeny

 

Rájár a rúd az ifjabb Bidenre. Joe Biden fiának az elkövetkező időszakban többször kell majd a bíróság elé állnia.

Szeptemberben az 53 éves Hunter Bident azzal vádolták meg, hogy 2018-ban rövid ideig tartott egy revolvert, holott kábítószer-fogyasztóként eltiltották a fegyvertartástól. Az amerikai igazságügyi minisztérium kijelölt nyomozója, David Weiss célja rövidre zárni az ügyet és mielőbb ítéletet hozni. Hunter Biden egy vádalku keretében már korábban beismerte az illegális fegyvertartást, illetve azt is tudni róla, hogy crack függő volt. A legfrissebb hírek szerint ezen felül néhány adóügyi bűncselekményre is fény derült.

Biden Hunter ugyanis nem csak azt felejtette el, hogy engedély nélkül nem tarthat fegyvert, hanem azt is, hogy adót kellene fizetnie. A legújabb vádirat szerint az ifjabb Biden nem kevesebb, mint 1,4 millió dollár adót „felejtett el” befizetni 2015 és 2019 között. Amennyiben elítélik, akár 17 év börtönbüntetést kaphat. A republikánusok természetesen máris elkezdték beépíteni az ügyet az elnökválasztási kampányba, mivel bárhatóan Joe Biden ellen is vizsgálatot kezdeményeznek a kongresszusban a fia botrányai miatt.

 

Korábbi bejegyzések

Vízumeljárás az Egyesült Arab Emírségekben

Helyi befektetői vízumot (Investor VISA) legegyszerűbben, akkor tudunk szerezni, ha céget alapítunk valamelyik szabadkereskedelmi zóna egyikében. Itt szerencsére lehetőség van, hogy 100%-ban külföldi tulajdonban legyen a társaságunk.

Bővebben >>>

Vizsgálat a holland ABN Amro Bank ellen

A feltételezések szerint a holland pénzintézet nem megfelelő gondossággal világította át az ügyfeleit és elmulasztotta a gyanús tranzakciók jelentését. A Deutsche Bankot pedig már meg is vádolták pénzmosással. A holland…

Bővebben >>>