ELTŰNT CÉGSZOLGÁLTATÓK NYOMÁBAN

Olcsó és on-line cégmegrendelés lehetőségével kecsegtet számos internetes cégszolgáltató, azonban néhány hónap után elérhetetlenné válnak ügyfeleik számára. Amennyiben ilyen helyzetbe került a Crystal Cégcsoport az alábbiak szerint kínál megoldást a problémára.
Időmegtakarítást jelent, ha bennünket bíz meg a vállalkozás új cégszolgáltatójaként és mentesítjük a további ügyintézés alól. Első lépésként megkíséreljük felvenni a régi szolgáltatóval a kapcsolatot és átvenni a céget. Amennyiben ez nem jár sikerrel, akkor megkeressük a társaság bejegyzésének helye szerinti cégbíróságot és bejelentjük magunkat, mint új cégszolgáltatót és pótoljuk az esetleges hiányosságokat.
Az új cégdokumentumok kibocsátásáról ugyancsak gondoskodunk, illetve szükség esetén beszerezzük a cégbíróságtól. Az eljárás során végig kiemelt jelentőséggel bír az ügyféladatok bizalmas kezelése.
Másik, egyszerűbb megoldás lehet egy új társaságot alapítása, ha a réginek nincsen vagyona vagy a cégnév nem bír jelentőséggel.
A továbbiakban nem merülhet fel hasonló helyzet, ha a Crystal Cégcsoport a társaság szolgáltatója, ugyanis, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a cégalapítás és működtetés területén. –

Korábbi bejegyzések

Vízumeljárás az Egyesült Arab Emírségekben

Helyi befektetői vízumot (Investor VISA) legegyszerűbben, akkor tudunk szerezni, ha céget alapítunk valamelyik szabadkereskedelmi zóna egyikében. Itt szerencsére lehetőség van, hogy 100%-ban külföldi tulajdonban legyen a társaságunk.

Bővebben >>>

Vizsgálat a holland ABN Amro Bank ellen

A feltételezések szerint a holland pénzintézet nem megfelelő gondossággal világította át az ügyfeleit és elmulasztotta a gyanús tranzakciók jelentését. A Deutsche Bankot pedig már meg is vádolták pénzmosással. A holland…

Bővebben >>>