Elindult az első dubaji digitális bank

Már csak néhány hatósági engedély hiányzik és elindulhat a Zand, a első digitális bank Dubajban, amely lakossági és vállalti ügyfeleket egyaránt kiszolgál. A Zand elnöke, Mohamed Alabbarel lesz.

A Zand nem csak Dubaj, hanem az Egyesült Arab Emírségek első, teljesen független digitális bankja, már szinte minden szükséges működési engedéllyel rendelkezik, így hamarosan elindítják szolgáltatásaikat. A dubaji bank olyan innovatív, hatékony pénzügyi megoldásokat kínál, amelyek segítik a vállalkozásokat és a mindennapi életet is egyszerűsítik, hiszen a vállalati mellett lakossági ügyfeleket is várnak.

Az Egyesült Arab Emírségek mára pénzügyi központ lett, ehhez nem fér kétség. Az is tény, hogy Dubaj nem félt felszállni az innovációs vonatra és felismerte, hogy a modern megoldások meghonosításával a befektetők számára még vonzóbb helyszínné vállhat. Az országra jellemző progresszív szabályozások a kereskedelmi, pénzügyi és technológiai központokkal ötvözve tökéletes környezetet biztosítanak az úttörő digitális bank számára Dubajban.

„A legjobb bankárokkal és szakemberekkel együttműködve olyan bankot hoztunk létre Dubajban, amely maximálisan kielégíti a legmodernebb igényeket is. Innovatív megoldásainkkal ügyfeleink hatékonyabban intézhetik pénzügyeiket. Készen állunk, és alig várjuk, hogy elkezdhettük a munkát” – mondta Olivier Crespin, a Zand vezérigazgatója.

Korábbi bejegyzések

Vízumeljárás az Egyesült Arab Emírségekben

Helyi befektetői vízumot (Investor VISA) legegyszerűbben, akkor tudunk szerezni, ha céget alapítunk valamelyik szabadkereskedelmi zóna egyikében. Itt szerencsére lehetőség van, hogy 100%-ban külföldi tulajdonban legyen a társaságunk.

Bővebben >>>

Vizsgálat a holland ABN Amro Bank ellen

A feltételezések szerint a holland pénzintézet nem megfelelő gondossággal világította át az ügyfeleit és elmulasztotta a gyanús tranzakciók jelentését. A Deutsche Bankot pedig már meg is vádolták pénzmosással. A holland…

Bővebben >>>