Digitális Oázis a sivatag közepén

RAK Digital Assets Oasis névre hallgat a világ első és eddig egyetlen digitális és virtuális eszközökkel foglalkozó társaságok számára fenntartott szabad kereskedelmi övezete, amit az Emírségekben hoztak létre.

Mohammed bin Humaid bin Abdullah Al Qasimi, a RAK ICC elnöke szerint az Oázis tovább fogja erősíteni az ország gazdasági pozícióját, és az eddiginél is több innovatív céget fog vonzani. Al Qasimi kiemelte, hogy ez a világ első és egyetlen kizárólag digitális és virtuális eszközökkel foglalkozó vállalatoknak kialakított szabad övezete. Az új szabad kereskedelmi zónától azt várják, hogy a szektor legfontosabb globális szereplőit és a befektetőket is mágnesként fogja vonzani.

Az Egyesült Arab Emírségek vezetői már évek óta azon dolgoznak, hogy az ország a világ egyik legvonzóbb, legprogresszívabb üzleti és innovációs központjává váljon. Az Oázis élhető, egyszerű, támogató infrastruktúrával kecsegtet. A RAK Digital Assets Oasis várhatóan fellendíti az ország gazdasági növekedését, és új lehetőségeket biztosít a digitális és virtuális eszközökkel foglalkozó vállalatok számára. Ez is támogatja az Egyesült Arab Emírségek azon törekvését, hogy a digitális gazdaság globális vezetőjévé váljon.

Korábbi bejegyzések

Vízumeljárás az Egyesült Arab Emírségekben

Helyi befektetői vízumot (Investor VISA) legegyszerűbben, akkor tudunk szerezni, ha céget alapítunk valamelyik szabadkereskedelmi zóna egyikében. Itt szerencsére lehetőség van, hogy 100%-ban külföldi tulajdonban legyen a társaságunk.

Bővebben >>>

Vizsgálat a holland ABN Amro Bank ellen

A feltételezések szerint a holland pénzintézet nem megfelelő gondossággal világította át az ügyfeleit és elmulasztotta a gyanús tranzakciók jelentését. A Deutsche Bankot pedig már meg is vádolták pénzmosással. A holland…

Bővebben >>>