Székhely- és irodaszolgáltatás

Székhelyet biztosítunk az általunk alapított cégek részére, ugyanis a társaság székhelye valamennyi helyszín esetében a bejegyzés feltétele. Szolgáltatásunk magában foglalja a székhellyel összefüggő valamennyi kötelezettség teljesítését.

A cégalapítási helyszínek esetében általában nem szükséges, hogy a vállalkozás székhelyén folytassa a tevékenységét, azonban a tényleges gazdasági jelenlét érdekében számos helyszín esetében lehetőség van az irodai szolgáltatásaink igénybe vételére. Az irodai szolgáltatás keretében saját tárgyi eszközei és munkavállalói lesznek a társaságnak. Cége iratait és elektronikus adatait ugyanitt tárolhatja, saját telefonszám és faxszám segíti cégének mindenkori elérhetőségét, ezen kívül adminisztrációs és titkári feladatok ellátásával segítjük munkáját. A saját telefonszámra és faxszámra érkező üzenetek elektronikusan kerülnek továbbításra.

Ugyancsak megoldható a postai küldemények átvétele, szkennelése és elektronikus továbbítása, valamint saját, jelszóval védett tárhely az elektronikus adatok tárolására, továbbá biztonságos irattár a társaság céges és üzleti iratainak tárolására.