Áfa regisztráció

Áfa regisztráció külföldön

Amennyiben a külföldi vállalkozás az Európai Unió egy tagállamában végez gazdasági tevékenységet, akkor saját elhatározásából lehetősége, illetve egyes Uniós előírások alapján kötelezettsége áll fenn arra, hogy egy másik tagállamban kizárólag ÁFA alanyként bejelentkezzen és Közösségi adószámot igényeljen.

A regisztráció számos Európai Uniós tagállamban nehézkes és hosszadalmas folyamat. A külföldi személyek ÁFA-regisztrációja gyors és gördülékeny eljárás Magyarországon és Cipruson.

A regisztráció során és az azt követő kötelezettségek teljesítése során teljes körű szolgáltatást nyújtunk a fenti két helyszínen. Gondoskodunk az adott ország jogszabályi környezetnek megfelelő dokumentációk határidőben történő elkészítéséről és a bevallások benyújtásáról. Az ügyintézés az Európai Unió és az adott ország ÁFA előírásainak naprakész és professzionális ismerete alapján történik.

Az ÁFA-regisztrációt követően az ügyfelünket automatikusan generált üzenet emlékezeti az a bizonylatok megküldésére és kérésre tájékoztatást kap a munka stádiumáról. Ugyancsak informáljuk ügyfeleinket az adott ország jogszabályi környezetének változásról, amennyiben ez érinti a tranzakciókat.

További szolgáltatásaink