Rólunk

A Crystal Worldwide Group egy nemzetközi üzleti tanácsadó cég, amely adótervezési és vagyonvédelmi megoldásokra szakosodott. Több mint huszonöt éves működésünk során szakmailag megalapozott, jogszerű adómegtakarítási, illetve vagyonvédelmi megoldásaink, valamint gyors, pontos és a legmagasabb szintű diszkréciót biztosító szolgáltatásaink révén sikerült elnyernünk ügyfeleink megbecsülését és bizalmát.

biztonsag

BIZTONSÁG

Üzletfeleink biztonsága érdekében kiemelt jelentőséggel bír, hogy az általunk alkalmazott adótervezési megoldások összhangban legyenek, illetve megfeleljenek mind a nemzetközi, mind belföldi jogszabályi előírásoknak.

Ügyfeleink üzleti ügyeit a lehető legnagyobb diszkrécióval kezeljük. A magas szintű adatvédelem érdekében kiemelt hangsúlyt helyezünk az adatbiztonság informatikai támogatására is. Partnereinknek lehetősége van olyan zárt körű telekommunikációs csatornákat igénybe venni, melyeken keresztül biztonságosan intézhetik nemzetközi cégügyeiket akár szóban, akár írásban.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és rendszeresen tájékoztatást adunk a cégalapítási helyszínek gazdasági és jogi viszonyának változásairól, a banki lehetőségekről, valamint a nemzetközi adótervezés aktuális trendjeiről.

 

szakertelem

SZAKÉRTELEM

Hiszünk abban, hogy a siker elengedhetetlen feltétele a tudás és a szakértelem. Annak érdekében, hogy ügyfeleink megalapozott információkkal rendelkezzenek helyes döntéseik meghozatalához, díjtalan konzultációk keretében felkészült munkatársaink nyújtanak részletes tájékoztatást a megfontolásra érdemes adótervezési lehetőségekről.

Kollégáink adózási, pénzügyi és jogi tapasztalataikat nagy hírű, nemzetközi könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó cégeknél, pénzügyi vállalkozásoknál, ügyvédi irodáknál, valamint az adóhivatalnál szerezték vezetői pozíciókban.

Munkatársaink számos nemzetközi adózási és adótervezési szakkönyv elkészítésében is részt vettek társszerzőként, valamint ugyanezen a területen gyakran jelenek meg publikációik üzleti szaklapokban. Mindemellett kollégáink rendszeresen látnak el oktatói és előadói feladatokat nemzetközi adózási képzéseken.

Irodáinkban magyar, angol, orosz, görög, német, olasz, lengyel, ukrán, örmény és arab nyelveken állnak ügyfeleink rendelkezésre.

 

gyorsasag

GYORSASÁG

A Crystal Worldwide Group Liechtensteinben, Máltán, Cipruson, Magyarországon, Oroszországban, az Egyesült Arab Emírségekben, a Seychelle-szigeteken, valamint Anguillán működtet irodákat.

Kiterjedt fiókhálózatunk, valamint nemzetközi ügyvédi irodákkal, tanácsadó cégekkel, pénzintézetekkel fennálló szoros és hosszú múltra visszatekintő kapcsolataink lehetővé teszik, hogy a lehető leggyorsabban álljunk ügyfeleink rendelkezésére világszerte versenyképes áron. A külföldi irodák közötti együttműködésnek fontos eleme, hogy a munkaszervezés során odafigyelünk az időeltolódásból adódó anomáliákra, ezért ügyfeleink cégügyeit távoli helyszínek esetében is változatlan gyorsasággal tudjuk intézni.

A legtöbb cégalapítási helyszínen a szakmai igazgatók esetében biztosított, hogy hiteles elektronikus aláírással lássák el az aláírandó cégiratokat, szerződéseket, nyilatkozatokat. Az elektronikus aláírásnak köszönhetően jelentősen lerövidül az ügyintézési idő, ugyanis nem szükséges az iratokat postán továbbítani.