CÉGÉPÍTÉS KÜLFÖLDÖN - PIACBŐVÍTÉS KÜLFÖLDÖN LÉTESÍTETT CÉGGEL

A Piac és Profit (www.piacesprofit.hu), Magyarország egyik vezető havi gazdasági magazinja szakmai konzultációt tart 2013. március 28-án Budapesten, a BKIK Székházban (Krisztina körút 99.) kis és középvállalkozások vezetőinek a címben jelölt témakörben. A rendezvényen előadást és szakmai konzultációt tartanak a Crystal Worldwide cégcsoport munkatársai is.
Az elmúlt években jelentősen megszaporodott azon cégek száma, melyek a teljes céget, vagy tevékenységet, tevékenységeket kihelyezték a biztos piacokat ígérő országokba, illetve leányvállalatot, vegyesvállalatot létesítettek ugyanilyen céllal.
Melyek a leginkább kedvelt célországok? Miért érdemes országot váltani a piacbővítésen kívül? Melyik országban milyen üzlet-, vállalkozásbarát környezet fogadja a kitelepülőt? Milyen előnyei és nehézségei vannak az országváltásnak? A szakmai konzultáción számos gyakorlati példán keresztül ismerhetik meg az érdeklődők a nehéz, de piacbővítéssel kecsegtető döntés minden oldalát.
A Crystal Worldwide cégcsoport munkatársai által tartott szakmai előadások:
9.30─10.00 Adózási, jogi, gazdálkodási környezet az EU-tagállamokban. Néhány kedvezményes adózású ország (Luxemburg, Málta, Hollandia) ─ Mihály Péter, ügyvezető igazgató, Crystal Worldwide.
15.10─15.30 Hong-Kong és Szingapúr. Ázsiai kistigrisek és a hazai kkv-k? ─ dr. Magyar Csaba, vezető tanácsadó, Crystal Worldwide.
15.30─15.50 Konzultáció
Facebooktwittergoogle_plusmail